Under Sørøy Festivalen 2018 fikk ThorHermann Wuttudal en torsk på 30,60 kg.
Det er største fisk tatt under festivalens lange historie.

Med størst fikk vant han en uke på Hasfjord Villmarksopplevelser med 2 båter 1hus for inntil 6 personer.

Største fisk Sørøyfestivalen 2018 en torsk på 30,60kg
Hovedpremie størst fisk sponset av Hasfjord Villmarksopplevelser

Det ble mye fisk i år og både fiskere, båtførere og klubben var fornøyd med fangstene som ble tatt.
Vi var så heldig å ha en junior med under festivalen som greide og få 2 torsker på over 20kg der den største veide 25,10 kg. Han fikk da 2 merker for fisk over 20 kg men det ble totalt delt ut 13 merker denne festivalen.
Det var totalt 12 Torsker over 20 kg og 1 over 30kg, så det ble det tatt 13 stor Torsker på totalt 10 timer fiske fordelt på 2 dager.

Sørøy Havfiskeklubb gikk før Sørøy Festivalen 2018 ut av Norges Havfiske Forbund pga at deres fiskeregler ikke passer festivalene her oppe i nord som fisker etter primært etter Torsk.
Samtidig så meldte klubben seg inn i den nystiftede forbundet Nord-Norsk Havfiskeforbund(NNHF).
Nord-Norsk Havfiskeforbund(NNHF) er stiftet for og få et forbund som vektlegger at fiske og hygge skal være hovedfokuset.  Dette resulterte i år at det ble bare premiert for hver kategori basert på resultatene for hele festivalen, mot tidligere år der hver dag ble premiert hver for seg.

Under premieutdelingen gikk lederen i klubben Geir Iversen av etter å ha styrt klubben i lang tid, og ny leder Kenneth Fagerheim ble presenter som hans arvtager som leder av Sørøy Havfiskeklubb. Så med nytt styre håper klubben at neste festival skal bli ennå bedre.